Wereldbeker Rusland 2018
( kwalificeert Hongarije zich ditmaal? )


Logo WK 2018.Het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2018 zal worden gehouden in Rusland. De FIFA maakte op 2 december 2010 de organisator bekend, samen met die van het toernooi in 2022. Elf (groepen) landen hadden zich bij de FIFA aangemeld als kandidaat voor de organisatie van 2018 en/of 2022. Twee landen vielen af en uiteindelijk richtten alle Europese landen zich op de organisatie van 2018 en de overige landen op 2022.
De FIFA had op 29 november 2007 bekend gemaakt dat men afstapte van het tot dan toe gehanteerde roulatiesysteem. Alle landen mochten zich weer kandidaat stellen voor de organisatie van het toernooi in 2018, behalve landen afkomstig van de continenten die de twee voorgaande toernooien zouden organiseren. Dit waren de landen uit Afrika en Zuid-Amerika.

Op 25 juli 2015 vond dan in het prestigieuze Konstantin Palace in Sint-Petersburg de loting plaats voor het vastleggen van de groepen die vanaf 4 september 2016 de Europese voorrondes voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland zullen spelen. Voor deze loting werden er in totaal 5 vijf potten met negen teams en één pot met zeven landen samengesteld. In pot 1 bevinden zich de negen Europese landen die het best gerangschikt staan op de nieuwe FIFA-ranking. De kwalificaties beginnen in september 2016 en eindigen in november 2017. Behalve gastland Rusland stoten dertien Europese landen door naar de WK-eindronde.

Locaties Wereldbeker 2014 Brazilië.
Gaststeden Wereldbeker 2018 Rusland.

52 Europese landen werden ingedeeld in zeven groepen van zes en twee groepen van vijf teams. De UEFA vroeg de FIFA, omwille van de televisierechten, alvast om Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland in een poule met zes teams onder te brengen.
De negen groepswinnaars plaatsen zich voor de WK-eindronde. De acht beste tweedes spelen tussen 9 en 14 november 2017 nog twee wedstrijden in de play-offs om de resterende vier tickets te verdelen.
De loting voor het WK zelf zal dan vervolgens in dec
ember 2017 in Moskou plaats vinden. De eindronde van het WK 2018 wordt tenslotte betwist tussen 14 juni en 15 juli 2018.

Organisatorische moeilijkheden:
* Na de crash van de Boeing 777 van Malaysia Airlines-vlucht 17 in juli 2014, gingen er wereldwijd stemmen op om het WK 2018 te boycotten of af te gelasten en elders te laten plaatsvinden. Onder andere vicepremier Nick Clegg van het Verenigd Koninkrijk en diverse politici in Duitsland gaven aan het WK in Rusland ter discussie zou moeten staan. Op Facebook zijn diverse pagina's die om afgelasting van het WK vragen. De FIFA heeft in een reactie haar committering aan Rusland als gastland voor 2018 herbevestigd.
* Na beschuldigingen van corruptie bij toewijzing van de WK's 2018 in Rusland en 2022 in Qatar heeft FIFA een onderzoek laten verrichten. Na de politieke onrust als gevolg van de crash van vlucht MH17 is vrijgave van de resultaten hiervan uitgesteld.


Hongarije werd ingedeeld in Groep B, samen met Andorra, Letland, Faeröer, Zwitserland en Portugal, waarbij vooral Portugal kandidaat is voor plaats 1 en rechtstreekse kwalificatie. De Magyaren zullen vooral tegen de andere landen zo weinig mogelijk punten mogen verliezen, willen zij in het slechtste geval op plaats 2 eindigen, om dan nog eventueel de play-offs te kunnen spelen.


Samenstelling van de 9 groepen voor de Europese voorrondes.

Groep A

Groep B

Groep C

Groep D

Groep E

Nederland
Frankrijk
Zweden

Bulgarije
Wit-Rusland
Luxemburg

Portugal
Zwitserland
Hongarije

Faeröer
Letland
Andorra

Duitsland
Tsjechië
Noord-Ierland

Noorwegen
Azerbeidzjan
San Marino

Wales
Oostenrijk
Servië

Ierland
Molavië
Georgië

Roemenië
Denemarken
Polen

Montenegro
Armenië
Kazakhstan

Groep F

Groep G

Groep H

Groep I  

Engeland
Slowakije
Schotland

Slovenië
Litouwen
Malta

Spanje
Italië
Albanië

Israël
FYR Macedonië
Liechtenstein

België
Bosnië-Herzegovina
Griekenland
Estland
Cyprus

Kroatië
IJsland
Oekraïne

Turkije
Finland


Wat volgende wedstrijden geeft in de Kwalificatieronde van Groep B

6 september 2016: Faeröer - Hongarije 0-0
7 oktober 2016: Hongarije - Zwitserland 2-3
10 oktober 2016: Letland - Hongarije 0-2
13 november 2016: Hongarije - Andorra 4-0
25 maart 2017: Portugal - Hongarije 3-0
9 juni 2017: Andorra - Hongarije x-x
31 augustus 2017: Hongarije - Letland x-x
3 september 2017: Hongarije - Portugal x-x
7 oktober 2017: Zwitserland - Hongarije x-x
10 oktober 2017: Hongarije - Faeröer x-x


Volgende spelers werden in de verschillende selecties voor de kwalificatiematchen van Hongarije opgesteld, en dat onder leiding van trainer Bernd Storck:
Bese Barnabás (3/0), Böde Dániel (1/0), Dzsudzsák Balázs (5/0), Elek Ákos (1/0), Fiola Attila (2/0), Gera Zoltán (4/1), Gulácsi Péter (5/0), Guzmics Richárd (4/0), Gyurcsó Ádám (3/2), Kádár Tamás (4/0), Kalmár Zsolt (1/0), Kleinheisler László (4/0), Korhut Mihály (3/0), Lang Ádám (4/1), Lovencsics Gergõ (1/0), Nagy Ádám (5/0), Németh Krisztián (3/0), Nikolic Nemanja (3/0), Pinter Ádám (1/0), Priskin Tamás (1/0), Stieber Zoltán (3/0), Szalai Ádám (5/4), Vida Máté (1/0), Paolo Vinícius (1/0)
(tussen haakjes: aantal gespeelde matchen/doelpunten)
   
Matchen
Winst
Verlies
Gelijk
Goals voor
Goals tegen +/-
Punten
1 Zwitserland
5
5
0
0
10
3
+76
15
2 Portugal
5
4
1
0
19
3
+16
12
3 Hongarije
5
2
2
1
8
6
+2
7
4 Faeröer
5
1
2
2
2
8
-6
5
5 Letland
5
1
4
0
2
9
-7
3
6 Andorra
5
0
4
1
1
13
-12
1
Hongarije staat na 5 wedstrijden op de derde plaats.
Wedstrijden van de kwalificatieronde (Groep B) :


Een beeld dat een weergave is van het spel: ontgoocheling om de gemiste kans.
Een beeld dat een weergave is van het spel: ontgoocheling om de gemiste kans.
Vlag Andorra Vlag Hongarije

•  De eerste match in de kwalificatieronde, op 6 september 2016 tegen Faeröer, gelijkspel met 0-0, Stadion Tórsvøllur, in Tórshavn.

Opstelling Faeröer: Gunnar Nielsen, Bárður Hansen, Atli Gregersen, Sonni Ragnar Nattestad, Viljormur Davidsen, Fródi Benjaminsen, Brandur Hendriksson, Hallur Hansson ('90 Heini Vatnsdal), Sølvi Vatnhamar, Rene Joensen en Jóhan Símun Edmundsson (Coach: Lars Olsen).
Opstelling Hongarije: Gulácsi Péter, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás, Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs, Elek Ákos, Kleinheisler László ('80 Stieber Zoltán), Németh Krisztián ('70 Nikolic Nemanja) en Priskin Tamás ('27 Szalai Ádám).
Doelpunten: geen
Scheidsrechter: Slavko Vincic (Slovenië)

Ontgoochelend resultaat voor het Hongaars elftal, dat tegen een team, dat in de FIFA-Ranking op de 135ste plaats staat, niet verder kwam dan een scoorloos gelijkspel.
Er werd gestart met een wervelende wind en koude temperaturen op een kunstveld, wat Hongarije wel benadeelde. Zij begon de wedstrijd wel goed, maar al vlug herstelde Faeröer het evenwicht. Gelijkopgaand vorderde de match zonder veel doelgevaar voor beide kampen. Hongarije had wel 61% balbezit, maar dat bracht niet al te veel gevaar met zich mee voor de tegenstrever. De schrale kansen werden gemist langs Szalai en Kleinheisler.
De tweede speelhelft liet weinig beterschap zien. Hongarije kreeg langs Nikolic en Stieber nog wel uitstekend mogelijkheden, maar zij wisten deze niet om te zetten. De beginstand was dan ook een teleurstellende eindstand. Hongarije verloor onvoorzien twee belangrijke punten, die in de eindklassering wel eens van groot belang zouden kunnen worden, maar al bij al leverde de wedstrijd nog een zwaarbevochten punt op.
Coach Bernd Storck verklaarde nadien dat er nog veel werk aan de winkel was om het team performante prestaties te zien neerzetten. Hongarije kon zijn spel niet opdringen. Een gebrek aan ritme viel op en een goede laatste pas ontbrak.

Vlag Hongarije Vlag Portugal.
Vreugde om de doelpunten van Szalai, maar...
Vreugde om de doelpunten van Szalai, maar...

•  De tweede match in de kwalificatieronde, op 7 oktober 2016 tegen Zwitserland, verlies met 2-3, Groupama Arena in Budapest.

Opstelling Hongarije: Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Nagy Ádám, Gera Zoltán - Dzsudzsák Balázs, Kleinheisler László ('76 Németh Krisztián), Stieber Zoltán en Szalai Ádám ('86 Nikolics Nemanja)
Opstelling Zwitserland: Yann Sommer - Stephan Lichsteiner, Fabian Schär, Nico Elvedi, Ricardo Rodriguez - Valon Behrami, Blerim Dzemali - Breel Embolo, Xherdan Shaqiri ('81 Gelson Fernandes), Admir Mehmedi ('88 Valentin Stocker) en Haris Seferovic ('72 Eren Derdiyok) (Coach: Vladimir Petković).
Doelpunten: Seferovic '51 (0-1), Szalai '53 (1-1), Rodríguez '67 (1-2), Szalai '71 (2-2), Stocker '89 (2-3)
Scheidsrechter: Björn Kuipers (Nederland)

Hongarije verloor deze intens betwiste partij met 2-3. Coach Bernd Storck vond dat Hongarije een goede wedstrijd speelde, maar dat spijtige fouten aan de basis lagen van vermijdbare tegendoelpunten. Uiteindelijk leidde dat naar de nederlaag, doordat in minuut 89 de winning goal nog in het voordeel van de Zwitsers viel. Die fouten moeten eruit. Dat wordt wel degelijk een punt om op te werken...
In het begin van de wedstrijd ging het spel gelijk op. Maar vanaf minuut 25 sloeg de vlam in de pan toen Dzsudzsák een gevaarlijke poging niet in doel kon besluiten. Dan nam Zwitserland het spel in handen. Gulácsi kon een gevaarlijke poging van de Zwitser Schär afweren, waarna Stieber tweemaal op de doellijn redding moest brengen. En ook Dzemaili was nog gevaarlijk met geplaatste kopbal op voorzet van links van Shaqiri.
De tweede helft begon terug gelijkopgaand. Stieber trapte een afgeweerde hoekschop recht in de handen van Sommer. In minuut 51 kon Gulási echter een bal van Shaqiri onvoldoende stoppen en de goedgevolgde Haris Seferovic kon de stand openen voor Zwitserland (0-1). Maar twee minuten later reeds wist Szalai Ádám, op een assist van Kleinheisler, de gelijkmaker aantekenen (1-1). Zwitserland bleef komen en in minuut 67 wist Ricardo Rodriguez in volley een te gemakkelijk toegelaten voorzet van Behrami binnen te trappen (1-2). En opnieuw liet het Hongaars antwoord niet lang op zich wachten. Szalai Ádám kon op de 71ste minuut voor de tweede maal de stand gelijk brengen na goed voorbereidend werk van Stieber en Dzsudzsák (2-2). Gelijkopgaand ging de wedstrijd naar zijn einde, maar in minuut 89 viel een koud stortbad Hongarije te beurt. Fiola deed de bal, op doel getrapt door de pas ingevallen Valentin Stocker, achter doelman Gulácsi afwijken (2-3). In de laatste minuten voor affluiten kregen de Hongaren nog twee uitstekende mogelijkheden om een derde maal gelijk te komen, maar de shots van Kádár en Fiola bleken onvoldoende.
Zo telt Hongarije, door deze onfortuinlijke uitslag, na twee wedstrijden pas één schamel puntje en laat alleen het kleine Andorra achter zich. Punten sprokkelen wordt een dringende zaak.

Nikolic maakt zich klaar om de voorzet te trappen die naar het eerste doelpunt zou leiden.
Nikolic maakt zich klaar om de voorzet te trappen die naar het eerste doelpunt zou leiden.
Vlag Andorra Vlag Hongarije

•  De derde match in de kwalificatieronde, op 10 oktober 2016 tegen Letland, winst met 0-2, Skonto Stadions in Riga.

Opstelling Letland: Andris Vanins, Vitalijs Maksimenko, Olegs Laizans ('78 Arturs Karasausks), Vladislavs Gabovs, Aleksejs Visnakovs ('57 Arturs Zjuzins), Davis Ikaunieks, Valerijs Sabaka, Kaspars Gorkss, Igors Tarasovs, Vitalijs Jagodinskis en Glebs Kluskins ('68 Janis Ikaunieks) (Coach: Marians Pahars)
Opstelling Hongarije: Gulácsi Péter - Bese Barnabás, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Korhut Mihály - Dzsudzsák Balázs, Nagy Ádám, Gera Zoltán ('83 Vida Máté), Gyurcsó Ádám - Nikolics Nemanja ('46 Kleinheisler László) en Szalai Ádám
Doelpunten: Gyurcso Ádám 9' (0-1), Szalai Ádám 77'
Scheidsrechter: Pawel Gil (Polen)

Een doorgedreven inspanning van Gyurcsó in de eerste helft, gevolgd door een prachtig kopbal van Szalai in de tweede, waren genoeg voor Hongarije om Letland in Riga te verslaan en om hun eerste overwinning in de kwalificaties voor de FIFA Wereldbeker 2018 te realiseren.
Vleugelspeler Gyurcsó Ádám kon de Hongaren in de negende minuut op voorsprong brengen door van in het centrum van het strafschopgebied de bal hoog in het midden van het doel te plaatsen (0-1). Wase eerste helft nog vrij gelijkopgaand, dan begon Hongarije na de pauze voluit te domineren. Gyurcsó raakte rond een uur spelen nog eens de paal, maar het was Szalai die de aanhoudende druk beloonde toen hij in de 77ste minuut een pass van op rechts van Dzsudzsák in de rechter bovenhoek binnen kopte (0-2).
Bijna helemaal op het einde zorgde Arturs Karasausks nog voor enig gevaar, maar Gulacsi tipte het leder over doel, zodat Hongarije haar eerste overwinning kon vieren sinds hun triomf op 14 juni tegen Oostenrijk tijdens Euro 2016 in Frankrijk.
Zo kon Hongarije zich in de voorlopige stand van de kwalificatie groep B, boven tegenstanders Letland en de Faeröer op de derde plaats hijsen. Daardoor houden de Hongaarse fans ook de hoop levend om ofwel Zwitserland ofwel Portugal in de resterende wedstrijden punten af te snoepen om door te kunnen stoten naar het WK.
De wedstrijd tegen Letland was tevens speciaal voor teamkapitein Dzsudzsák Balázs, die aan 85 caps kwam voor het nationaal elftal, evenveel de Hongaarse legende Puskás Ferenc bereikte tijdens zijn buitengewone carrière.
Hoofdcoach Bernd Storck zei na de wedstrijd dat zijn elftal terecht deze 'drie belangrijke punten' kon meepakken. Hij zei ook dat deze zege voor de spelers van cruciaal belang was na de hartverscheurende nederlaag van vorige wedstrijd tegen Zwitserland. En hij vergat daar nog het troosteloos gelijkspel tegen de Faeröer bij te vermelden.

Vlag Hongarije Vlag Andorra
Gera gelukgewenst door zijn ploegmakkers na de 1-0.
Gera gelukgewenst door zijn ploegmakkers na de 1-0.

• De vierde match in de kwalificatieronde, op 13 november 2016 tegen Andorra, winst met 4-0, Groupama Arena Budapest.

Opstelling Hongarije: Gulácsi Péter, Bese Barnabás, Lang Ádám, Guzmics Richárd, Korhut Mihály, Nagy Ádám, Gera Zoltán ('84 Böde Dániel), Gyurcsó Ádám ('81 Németh Krisztián), Kleinheisler László ('72 Stieber Zolán), Dzsudzsák Balázs en Szalai Ádám.
Opstelling Andorra: Josep Gomes, Cristian Martinez ('67 Alex Martinez), Marc Vales, Emili Garcia, Marc Pujol ('87 Juli Sánchez), Marcio Vieira, Jordi Alaez, Moises San Nicolas, Txus Rubio, Max Llovera en Víctor Rodríguez ('83 Victor Moreira) - (Coach: Jesus Álvarez).
Doelpunten: Gera Zoltan '33 (1-0), Lang Ádám '43 (2-0), Gyurcsó Ádám '73 (3-0), Szalai Ádám '88 (4-0)
Scheidsrechter: Nicolaides Christos (Cyprus)

Het was een rustige, voorzichtige start van het spel, met Andorra in de verdediging en Hongarije dat met wisselend succes probeerde de bal snel te laten gaan via de vleugels. KLeinheisler László gaf herhaaldelijk goede voorzetten aan zijn ploegmaats, waarbij eerst Gyurcsó Ádám en dan tweemaal Szalai Ádám hun pogingen op niets zagen uitdraaien. Ook Dzsudzsák Balázs en Kleinheisler zelf kregen de bal niet in het doel.
Uiteindelijk vond Hongarije de weg via de vertrouwde figuur van Dzsudzsák Balázs, die eerst vanop rechts naar binnen sneed en met zijn mindergeroemde rechtervoet Gera Zoltán met een kruispas bereikte, die doelman Josep Gomez op minuut 33 vanop 10 meter versloeg (1-0). Vervolgens gaf Dzsudzsák in minuut 43 een snijdende voorzet naar verdediger Lang Ádám, die de bal in één tijd in de verste linkerhoek van het Andorreese doel deponeerde (2-0). Hongarije's goed spel en de verdedigende organisatie van Andorra gaven aan dat de wedstrijd aan het einde van de eerste helft in feite reeds beslist was.
De tweede helft leek sterk op een oefenwedstrijd waarbij Bernd Storck's spelers op de helft van Andorra kampeerden. Hongarije speelde gevaarlijker, nauwkeuriger en sneller dan tijdens de eerste speelhelft. Pogingen van Gyurcsó en Kleinheisler misten doel en het was wachten op minuut 73 wanneer Gera's prachtige doorsteekpas de vrijstaande Gyurcsó Ádám bereikte, die de bal in de rechterhoek binnen schoot (3-0). Het orgelpunt viel dan twee minuten voor het einde van de wedstrijd toen de ingevallen Stieber Zolán de bal al uitglijdend doortoetste naar Szalai Ádám die met zijn linkerhiel het leder in doel deed afwijken, ondanks verwoede pogingen van een opzittend verdediger (4-0).
"Hongarije deed vertrouwen op door deze overwinning op een erg defensieve tegenstander, waarbij wij op het einde toch het verdiende resultaat verkregen dat wij beoogden" zo zei Bernd Storck.
Dat vertrouwen en een heel goede voorbereiding zullen nodig zijn voor de eerstvolgende wedstrijd: een verplaatsing naar Portugal op 25 maart 2017.

Vlag Portugal. Vlag Hongarije
 
 

•  De vijfde match in de kwalificatieronde, op 25 maart 2017 tegen Portugal, verlies met 3-0, in het Estadio da Luz in Lissabon.

Opstelling Portugal: Rui Patricio, Pepe, Rahael Guerreiro, Jose Fonte, Christiano Ronalde, Joao Mario (83' Joao Moutinho), William, Andre Gomes (86' Pizzi), Andre Silva (67' Bernardo Silva), Ricardo Quaresma, Cédric (Coach: Fernando Santos, Portugal)
Opstelling Hongarije: Gulácsi Péter, Lang Ádám (46' Lovencsics Gergõ), Korhut Mihály, Kádár Tamás, Dzsudzsák Balázs, Nagy Ádám, Szalai Ádám, Gera Zoltán (86' Pinter Ádám), Gyurcsó Ádám (69' Kalmár Zsolt), Paolo Vinícius en Bese Barnabás
Doelpunten: Andre Silva 32' (1-0), Cristiano Ronaldo 36' (2-0) en 65' (3-0)
Scheidsrechter: Szymon Marciniak (Polen)

Bij hun passage in het Estadio da Luz (van Benfica) in Lissabon legden de Voorzitter van de Hongaarse voetbalbond, Csányi Sándor, de spelers Dzsudzsák Balázs en Gera Zoltán, samen met Domingos José Soares D' Almeida Lima, de vice-voorzitter van Benfica, bloemen neer aan gedenkteken van Fehér Miklós, in dat stadion overleden op 25 januari 2004.
Voor de wedstrijd in dit stadion telde men 57.816 toeschouwers. Hongarije begon goed aan de match, waarin een nieuwe debutant op te merken viel: de pas genaturaliseerde Paolo Vinícius Souza dos Santos, oorspronkelijk Braziliaan. Na het eerste kwartier nam Portugal de controle echter over. In minuut 32 scoorde Andre Silva een eerste maal voor Portugal (1-0) en vier minuten later verhoogde Christiano Ronaldo de stand tot 2-0, door een pas van Andre Silva in de rechter benedenhoek te verlengen. Dit werd ook de ruststand.
Tijdens de rust probeerde coach Bernd Storck zijn team wakker te schudden en bracht Lovencsics Gergõ in de ploeg ter vervanging van Lang Ádám. Veel verandering veel niet vast te stellen en toen Chistiano Ronaldo in minuut 65 via de linker paal een vrijschop binnen trapte (3-0) was de wedstrijd beslist. Ronaldo tekende met zijn twee goals in deze wedstrijd ook zijn 69 en 70ste doelpunt aan voor het Portugese nationaal elftal. Storck bracht nog twee nieuwe spelers in, Kalmár Zsolt en Pinter Ádám, waarbij deze laatste in minuut nog voor het eerreddend doelpunt ging, maar zijn schot ging net over.
Na afloop van de wedstrijd tegen de huidige Europese kampioen verklaarde coach Bernd Storck dat de tegenstander gebruik hadden gemaakt van de begane fouten en dat hieruit absoluut de nodige lessen dienen getrokken te worden.
In de huidige stand in hun groep staat Hongarije nu derde op 5 punten van Portugal en 8 punten op Zwitserland, dat nog geen enkel punt liet liggen. Op dit ogenblik ligt kwalificatie ver af voor de Magyaren.

Csányi Sándor, Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán en Domingos José Soares D' Almeida Lima bij het gedenkteken voor Fehér Miklós. Het Hongaarse team voor de wedstrijd tegen Portugal.
Csányi Sándor, Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán en Domingos José Soares D' Almeida Lima bij het gedenkteken voor Fehér Miklós.
Het Hongaarse team voor de wedstrijd tegen Portugal.


Vlag Andorra Vlag Hongarije

•  De zesde match in de kwalificatieronde, op 9 juni 2017 tegen Andorra, xx met x-x, xx Stadion in xx.

Opstelling Andorra: (Coach: ).
Opstelling Hongarije:
Doelpunten:xxx
Scheidsrechter: xxx (xxx)

xxxxxxxxxx .......Vlag Hongarije Vlag Andorra

•  De zevende match in de kwalificatieronde, op 31 augustus 2017 tegen Letland, xx met x-x, xxx in xxx.

Opstelling Hongarije:
Opstelling Letland: . (Coach: )
Doelpunten:xxx
Scheidsrechter: xxx (xxx)

xxxxxxxxxx .......

Vlag Hongarije Vlag Portugal.

•  De achtste match in de kwalificatieronde, op 3 september 2017 tegen Portugal, xx met x-x, xx Stadion in xx.

Opstelling Hongarije:
Opstelling Portugal: (Coach: ).
Doelpunten:xxx
Scheidsrechter: xxx (xxx)

xxxxxxxxxx .......Vlag Andorra Vlag Hongarije

•  De negende match in de kwalificatieronde, op 7 oktober tegen Zwitserland, xx met x-x, xxx in xxx.

Opstelling Zwitserland: (Coach: )
Opstelling Hongarije: .
Doelpunten:xxx
Scheidsrechter: xxx (xxx)

xxxxxxxxxx .......

Vlag Hongarije Vlag Andorra

•  De tiende match in de kwalificatieronde, op 10 oktober 2017 tegen Faeröer, xx met x-x, xx Stadion in xx.

Opstelling Hongarije:
Opstelling Faeröer: (Coach: ).
Doelpunten:xxx
Scheidsrechter: xxx (xxx)

xxxxxxxxxx .......

 

 Resultaten op het toernooi in Rusland: